Courses


Termin: Ilość miejsc:
Akademia Kurta Schellera - studio
2017-09-24 09:00 3/8
Kurs: Antipasti
Prowadzący: Kurt Scheller
Rodzaj kursu: one day (1 day)
Cena: zł450.00
Program szkolenia:
  • Carpaccio
  • Crostini
  • Marynowana barwena
  • Roladka z naleśnika z farszem z warzyw
  • Roladka z bakłażana z farszem z warzywa i anchovies
  • Tarta ziemniaczana na zimno
  • Pierożki z ciasta filo faszerowane marynowanym serem feta
  • Krewetki w czosnku
  • Polędwiczka wieprzowa w panierce z papryki
  • Pieczone ziemniaczki z kwaśną śmietaną
  • Tort z cukinii i łososia
  • Sałatka z marynowanych owoców morza
  • Włsokie pulpeciki
  • Owoce w czekoladzie

Drobne przekąski są jak małe dzieła sztuki. Ich różnorodność zadowoli najbardziej wymagające podniebienia. Prezentacja, a przede wszystkim techniki wykonania poszczególnych dań mogą wydawać się dość trudne ale zapewniamy, że warte wysiłku! To prawdziwa uczta.

 

Każdy uczestnik otrzyma  pamiątkowy dyplom.

Termin: Ilość miejsc:
Akademia Kurta Schellera - studio
2017-08-29 09:00 0/8
Kurs: Azja? Całkiem blisko!
Prowadzący: Kurt Scheller
Rodzaj kursu: one day (1 day)
Cena: zł400.00
Program szkolenia:

• Spring roll
• Zupa Tom Kha Gai
• Zupa z pierożkami Won Ton
• Ryż orientalny
• Krewetki w żółtym curry z ananasem
• Łosoś Tandoori
• Dorada w sosie sojowym, aromatyzowana imbirem
• Kurczak curry
• Kaczka w orientalnych przyprawach
• Krem karmelowy z trawą cytrynową
• Tort bananowy

Kuchnia azjatycka to bogactwo doskonałych produktów i aromatycznych przypraw. Receptury dań nie są aż tak skomplikowane, ale wykonanie dań z pewnością wyjdzie lepiej, kiedy podejrzy się sztukę pracy Mistrza. Zapraszamy do udziału w przygotowaniu tych niesamowitych dań oraz kulinarnej podróży po różnych zakątkach Azji.

 

Każdy uczestnik otrzyma pamiątkowy dyplom.

Kurs: Bella Italia!
Prowadzący: Kurt Scheller
Rodzaj kursu: others
Cena: zł850.00
Program szkolenia:

• Mozarella carrozza
• Pomidor faszerowany kozim serem z krewetką
• Pieczony ziemniak z serem
• Toskańska sałatka Panzanella
• Marynowana barwena
• Vitello tonnato
• Risotto
• Makaron z pesto
• Tort ze szpinaku
• Tuńczyk w warzywach po kalabryjsku
• Diabeł morski na sosie z białego wina
• Kurczak w cytrynie
• Piccata
• Saltim bocca
• Stek Rossini
• Osso bucco z polentą i grzybami
• Brassato w czerwonym winie
• Tiramisu
• Panna cotta

Kuchnia włoska to olbrzymie kulinarne bogactwo. Fascynuje już od samego początku, czarując rodzimymi produktami, z których część przetwarzana jest od setek lat w ten sam sposób, technikami wykonania potraw, które przekazywane są skrupulatnie z pokolenia na pokolenie dzięki czemu mamy przyjemność kosztowania wyjątkowo dobrych dań.

 

 

ILOŚĆ DNI SZKOLENIOWYCH: 2

Dzień 1: 00.00.2017 - 9:00 - 14:00

Dzień 2: 00.00.2017 - 9:00 - 14:00

 

Każdy uczestnik otrzyma pamiątkowy dyplom.

Termin: Ilość miejsc:
Akademia Kurta Schellera - studio
2017-10-19 09:00 5/8
Kurs: Desery
Prowadzący: Kurt Scheller
Rodzaj kursu: one day (1 day)
Cena: zł400.00
Program szkolenia:
  • Won ton z owocami
  • Clafoutis
  • Krem Linzer
  • Kulki Mozzarta
  • Truffle czekoladowe
  • Suflet malinowy
  • Granita
  • Parfait z riccoty
  • Tort piwny
  • Bezy czekoladowe

Nowa porcja słodkości prosto z kuchni Szefa Schellera! Od przepisów na szybkie, słodkie co nieco, po wyrafinowane desery na specjalne okazje. Wszystko oprószone pudrem, osłodzone czekoladą i podkręcone kropelką czegoś mocniejszego. Nikogo nie ominie również porcja informacji technicznych: jak odpowiednio dobrać czekoladę, czy zapewnić sobie sukces w konfrontacji z sufletami. ;) Będzie słodko, wytrawnie, orzeźwiająco i zaskakująco.

 

Każdy uczestnik otrzyma pamiątkowy dyplom.

 

Kurs: kaczka i kurczak
Prowadzący: Kurt Scheller
Rodzaj kursu: one day
Cena: zł450.00
Program szkolenia:
  • Kurczak pieczony w skorupie solnej
  • Galantyna z kurczaka
  • Consomme z kurczaka
  • Kurczak Jerk
  • Cassoulet z kaczki
  • Kacze piersi w pieciu smakach
  • Pieczeń z kaczki i kurczaka
  • Faszerowany kurczak baby

Skoro każdy z nas zjada ponad 20 kg drobiu rocznie to róbmy to w pięknym stylu! Podczas warsztatów poświęconych kurczakowi i kaczce Uczestnicy nauczą się podstawowych sposobów obróbki, poznają techniki porcjowania i sposoby przygotowywania. Dzięki nauce u boku Szefa Kurta Schellera drobiowe dania nigdy się nie znudzą. W menu przepisy inspirowane kuchnią polską, francuską, szwajcarską i azjatycką.

 

Każdy Uczestnik otrzyma fartuch i pamiątkowy dyplom.

Termin: Ilość miejsc:
Akademia Kurta Schellera - studio
2017-09-01 09:00 0/8
Kurs: Kuchnie świata
Prowadzący: Kurt Scheller
Rodzaj kursu: one day (1 day)
Cena: zł400.00
Program szkolenia:
  • Liban: Tabbouleh
  • Izrael: Hummus
  • Polska: Tatar
  • Francja: Zupa rybna
  • Tajlandia: Curry z kurczakiem
  • Hiszpania: Paella
  • Szwajcaria: Roesti z serem, jajkiem i pomidorem
  • Rosja: Stroganow
  • Włochy: Marynowana ryba w pomidorach
  • Francja: Tarta Tatin

Kulinarana podróż przez wszystkie kontynenty możliwa jest tylko na tym szkoleniu. Aromatyczne przyprawy z najdalszych zakatków globu, świeże produkty i niezapomniane smaki potraw pozostaną na długą w pamięci. Uczestnicy przygotują potrawy wspólnie z Szefem Kurtem Schellerem, który od zawsze uwielbia podróżować i z pewnąścią opowie niejedną kulinarną historię.

Każdy uczestnik otrzyma przyprawę i pamątkowy dyplom.

Termin: Ilość miejsc:
Akademia Kurta Schellera - studio
2017-08-31 09:00 1/8
Kurs: Mięso
Prowadzący: Kurt Scheller
Rodzaj kursu: one day (1 day)
Cena: zł500.00
Program szkolenia:

• Sos mięsny
• Tatar wołowy
• Cielęcina blanquette
• Gulasz cielęcy
• Kiełbaska drobiowa
• Stroganow
• Stek z polędwicy wołowej z sosem bearnaise
• Jagnięcina po prowansalsku z warzywami
• Pieczona łopatka wieprzowa
• Wariacja z pieczonych ptaków

Sztuka przygotowania dobrego mięsa to wyzwanie. Oprawianie, czyszczenie, krojenie, rozbijanie, marynowanie, pieczenie, duszenie, gotowanie czy też smażenie powinno odbywać się wedle dobrych i sprawdzonych zasad. Dodatkowo w parze z umiejętnościami powinna iść dobra sztuka mięsa, dlatego uczestnicy dowiedzą się jak rozpoznać dobry jakościowo produkt.

 

Każdy uczestnik otrzyma pamiątkowy dyplom.

Kurs: Niedzielny brunch
Prowadzący: Kurt Scheller
Rodzaj kursu: one day
Cena: zł400.00
Program szkolenia:

...

...

Termin: Ilość miejsc:
Akademia Kurta Schellera - studio
2017-10-23 11:00 1/8
Kurs: Niezbędnik kulinarny - profesjonalnie dla początkujących
Prowadzący: Kurt Scheller
Rodzaj kursu: others (5 )
Cena: zł2,550.00
Program szkolenia:

Droga do kulinarnej perfekcji bywa długa, kręta i wyboista, dlatego warto uczyć się od najlepszych. Zapraszamy na wyjątkowy, pięciodniowy kurs podstaw dobrej kuchni, pod okiem Szefa Kurta Schellera. W programie ponad 60 przepisów! Od wywarów, zup i sosów, przez mięsa, ryby i owoce morza, po makarony, kasze i ryże, że o deserach nie wspomnimy ;) Zapraszamy wszystkich, którzy zaczynają swoją przygodę z gotowaniem oraz tych, którzy chcą pogłębiać swoją wiedzę pod okiem Mistrza. Coś specjalnie dla głodnych wiedzy, inspiracji i nowych pomysłów na proste, ale doskonałe dania

 

  • Dzień 1: 11.00 - 16:00
  • Dzień 2:   8:00 - 15:00
  • Dzień 3:   8:00 - 15:00
  • Dzień 4:   8:00 - 15:00
  • Dzień 5:   8:00 - 15:00

Szczegółowy program dostępny tutaj

 

ILOŚĆ DNI SZKOLENIOWYCH: 5

Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia kursu oraz podstawowy zestaw przypraw.

Termin: Ilość miejsc:
Akademia Kurta Schellera - studio
2017-09-02 09:00 1/8
Kurs: Owoce morza
Prowadzący: Kurt Scheller
Rodzaj kursu: one day (1 day)
Cena: zł550.00
Program szkolenia:
  • Homar Newburg
  • Zupa z homara
  • Sos z homara z makaronem
  • Szaszłyk z ryby i krewetek
  • Mule po prowansalsku z lawendą
  • Paella z owocami morza
  • Sałatka z ośmiornicy
  • Faszerowane kalmary

Przygotować dobre owoce morza to nie lada gratka! Najpierw trzeba jednak zacząć od ich dobrego oprawienia. Na szkoleniu nauczysz się na co zwrócić uwagę przy zakupie świeżych owoców morza, jak je obrać, oczyścić i odpowiednio przygotować. Każdy uczestnik zmierzy się z żywym homarem i innymi kulinarnymi skarbami mórz oraz przygotuje odpowiednie do nich dodatki.

Każdy uczestnik otrzyma pamiątkowy dyplom.

Kurs: Pierwsze kroki w kuchni
Prowadzący: Kurt Scheller
Rodzaj kursu: one day
Cena: zł400.00
Program szkolenia:
  • Jajecznica z łososiem na toście
  • Bulion drobiowy z naleśnikiem
  • Spaghetti z sosem bolońskim
  • Risotto w kilku odsłonach
  • Filet pstrąga w sosie cytrynowym
  • Stek z sosem z pieprzu
  • Creme brulee

Gotowanie wody to nic trudnego. Gotowanie w wodzie wymaga nieco większych umiejętności, a technika to już zupełnie inna bajka! Na tym kursie Uczestnicy zmierzą się z codziennymi kuchennymi wyzwaniami, a szef Kurt Scheller zadba, by opanowali je do perfekcji. Filetowanie ryb, rozbiór drobiu, czy wprawne krojenie warzyw - zapraszamy do nauki podstaw, niezbędnych w drodze do kulinarnej perfekcji.

Każdy uczestnik otrzyma fartuch oraz pamiątkowy dyplom.

Kurs: Ryby
Prowadzący: Kurt Scheller
Rodzaj kursu: one day
Cena: zł400.00
Program szkolenia:

• Tatar ze śledzi
• Zupa rybna po śródziemnomorsku
• Medalion łososia na ziołowym sosie z białego wina z puree ziemniaczanym
• Piccata z dorady z sosem curry i zielonym makaronem
• Filet pstrąga na szpinaku z ryżem Venere
• Filet okonia morskiego z musem rakowym na pomidorowym sosie z brandy

Kto chciałby przeżyć prawdziwa kulinarną przygodę powinien nie tylko złowić rybę, ale przed wszystkim nauczyć się rozpoznawać te najświeższe z dostępnych w sklepach. Na szkolenia nauczysz się ponadto filetowania, gotowania, wysmażania i pieczenia tych kulinarnych rarytasów, a także dowiesz się z czym je podawać, aby uwypuklić ich walory smakowe. Do każdej z ryb uczestnicy przygotują odpowiednie dodatki.

 

Każdy uczestnik otrzyma pamiątkowy dyplom.

Kurs: Ryby i owoce morza
Prowadzący: Kurt Scheller
Rodzaj kursu: one day
Cena: zł500.00
Program szkolenia:
  • Krewetki w tempurze z kremowym wasabi
  • Risotto szafranowe z krewetkami
  • Kremowa zupa z muli z jajkiem
  • Rolada z pstrąga i szpinaku z ravioli
  • Dorada w pieprzu z sosem pomidorowym
  • Suszony dorsz z suszoną śliwką
  • Barwena z ziemniaczanym pesto
  • Małże św. Jakuba na sosie z papryki

Świat ryb i owoców morza pod względem kulinarnym może zaoferować niesamowite doznania. Program szkolenia w dużej mierze zawiera przygotowanie dań z ryb. W pieprwszej kolejności nauczysz się po czym rozpoznać świeżą rybę, jakiego noża użyć do filetowania, własnoręcznie obierzesz krewetki, sprawdzisz jakość małży i muli. Na tym szkoleniu przekonasz się, jak szybko przygotować smaczne danie.

 

Każdy uczestnik otrzyma pamiątkowy dyplom.

Termin: Ilość miejsc:
Akademia Kurta Schellera - studio
2017-10-18 09:00 6/8
Kurs: Ryby!
Prowadzący: Kurt Scheller
Rodzaj kursu: one day (1 day)
Cena: zł530.00
Program szkolenia:
  • Wywar z ryby na zupę
  • Zupa rybna z szafranem i sosem Rouille
  • Wywar z ryby na sos
  • Łosoś pieczony w niskiej temperaturze z sosem beurre blanc
  • Grillowany stek łososia
  • Smażona faszerowana sola z sosem tatarskim
  • Duszona tusza pstrąga z farszem mousseline
  • Pieczona ryba z sosem hollandaise
  • Terryna z wędzonych ryb

To szkolenie zdecydowanie dla miłośników ryb. W trakcie zajęć nauczysz się jak rozpoznać te najświeższe sztuki z dostępnych w sklepach oraz filetowania, gotowania, wysmażania oraz pieczenia tych kulinarnych rarytasów. Poznasz sekret przygotowania rybnego wywaru do zupy i tego, który jest bazą sosów do ryb. To intensywne szkolenie pozwoli później na śmiałe wykonanie najbardziej wykwintnych dań z odpowiednimi dodatkami.



Każdy uczestnik otrzyma pamiątkowy dyplom.

Kurs: Sekrety kuchni francuskiej
Prowadzący: Kurt Scheller
Rodzaj kursu: others
Cena: zł850.00
Program szkolenia:
  • Sałatka nicejska
  • Tapenade
  • Pieczony camembert
  • Suflet serowy
  • Pieczone małże św. Jakuba
  • Zupa rybna a’la Bouillabaisse Rouille
  • Zupa Garbure
  • Ratatouille
  • Praliny z sandacza z sosem rakowym
  • Tartiflette z ziemniaków i sera
  • Kacza pierś Magret z jabłkami
  • Kurczak au vin rouge
  • Noga jagnięca z ziemniakami gratin
  • Cielęcina blanquette
  • Naleśnik Brittany z owocami morza lub Suzette
  • Creme brulee
  • Tarta tatin
  • Puch na sosie waniliowym

Kuchnia francuska to klasyka i punkt odniesienia dla mistrzów kulinarnych na całym świecie. Doskonałość na każdym etapie, począwszy od wyboru produktu poprzez mise en place, techniki obróbki i przygotowanie aż po samą prezentację potrawy są celebracją. Poznaj z nami te sekrety!

 

ILOŚĆ DNI SZKOLENIOWYCH: 2

Dzień 1: 17.12.2016 - 9:00 - 14:00

Dzień 2: 18.12.2016 - 9:00 - 14:00

 

Każdy Uczestnik otrzyma fartuch i pamiątkowy dyplom.

Kurs: Śródziemnomorskie smaki
Prowadzący: Kurt Scheller
Rodzaj kursu: others
Cena: zł850.00
Program szkolenia:

• Tort ze szpinaku i sera feta
• Faszerowane liście winne
• Baba Ganoush
• Hummus
• Tabouleh
• Naleśnik z cukinii
• Zupa rybna
• Zupa Bourride
• Dorada chermoula
• Pieczony w całości okoń morski
• Kurczak z szafranem
• Kurczak z ziołami po marokańsku
• Kus kus
• Paella
• Risotto
• Kiełbaska Merguez
• Jagnięcina z lawendą
• Osso bucco z polentą
• Manti z farszem z wołowiny
• Sałatka pomarańczowa
• Pudding
• Ptysiowe frittersy z miodem

Kuchnia śródziemnomorska to tradycje kulinarne wielu narodowości. Różnorodność smaków, od delikatnych południowoeuropejskich do intensywnych i aromatycznych bliskowschodnich, zadowoli najbardziej wymagające podniebienie. Trening z technik krojenia warzyw, obróbki, wysmażania i pieczenia ryb oraz mięs pozwoli uczestnikom na późniejsze wszechstronne wykorzystanie zdobytej wiedzy.

 

ILOŚĆ DNI SZKOLENIOWYCH: 2

Dzień 1: 09.07.2016 -  9:00 - 14:00

Dzień 2: 10.07.2016 -  9:00 - 14:00

 

Każdy uczestnik otrzyma pamiątkowy dyplom.

Kurs: Sushi i smaki Azji
Prowadzący: Kurt Scheller
Rodzaj kursu: one day
Cena: zł500.00
Program szkolenia:
  • Maki z warzywami
  • Nigiri z łososiem
  • Nigiri z krewetką
  • Omlet japoński
  • Spring roll
  • Wietnamska zupa pho
  • Ryż orientalny
  • Kacze piersi w pięciu smakach
  • Kociołek z owocami morza
  • Owoce morza w mleku kokosowym z tajską bazylią
  • Ryba w sosie słodko - kwaśnym
  • Kurczak w czerwonym curry

Kulinarne mody przychodzą i odchodzą, a idealnie przygotowane sushi smakuje zawsze. Technika, składniki, wygląd i smak – dobre sushi wymaga perfekcji w każdym calu. Zapraszamy na wyjątkowe warsztaty – kwintesencję podróży po kontynencie egzotycznych aromatów i niespotykanych przypraw. Szef przygotuje z Uczestnikami wyjątkowe dania rodem z Japonii, Indonezji, Chin, Tajlandii i Wietnamu. Przybliży techniki obróbki produktów i łączenia smaków w prawdziwie azjatyckim stylu!

 

Każdy Uczestnik otrzyma fartuch i pamiątkowy dyplom.

Kurs: Słodko!
Prowadzący: Kurt Scheller
Rodzaj kursu: one day
Cena: zł400.00
Program szkolenia:
  • Krem bawarski
  • Krem karmelowy
  • Krem brulee
  • Mus czekoladowy
  • Brownie
  • Suflet waniliowy
  • Pieczone jabłko
  • Owoce sezonowe w cieście migdałowym
  • Śliwki w cieście francuskim
  • Szwajcarskie Schenkeli

Deser to zwieńczenie każdego posiłku. Różnego rodzaju kremy i musy wymagają dobrej receptury i odpowiednich składników, a także umiejętności w ich łączeniu. Na szkoleniu nauczysz się m. in.: odpowiedniego doboru czekolady, jak pracować ze śmietaną, a także poznasz sekret doskonałego wypieku sufletów.

 

Każdy uczestnik otrzyma pamiątkowy dyplom.

Termin: Ilość miejsc:
Akademia Kurta Schellera - studio
2017-08-30 09:00 0/8
Kurs: Viva Italia!
Prowadzący: Kurt Scheller
Rodzaj kursu: one day (1 day)
Cena: zł400.00
Program szkolenia:
  • Zupa fasolowa z warzywami i makaronem penne
  • Makaron
  • Sos boloński
  • Risotto z gulaszem z papryki
  • Osso bucco z polentą
  • Kurczak baby faszerowany orzechami
  • Tort z winnym kremem i owocami

Kuchnia włoska to olbrzymie kulinarne bogactwo. Fascynuje już od samego początku, czarując rodzimymi produktami, z których część przetwarzana jest od setek lat w ten sam sposób, technikami wykonania potraw, które przekazywane są skrupulatnie z pokolenia na pokolenie dzięki czemu mamy przyjemność kosztowania wyjątkowo dobrych dań. Uczestnicy poznają tajniki przygotowania świeżego makaronu, a także przyrządzania klasycznego włoskiego risotto i innych dań.


Każdy uczestnik otrzyma fartuch i pamiątkowy dyplom.

Kurs: Wieprzowina
Prowadzący: Kurt Scheller
Rodzaj kursu: one day
Cena: zł450.00
Program szkolenia:
  • Golonka z grzybami pod ciastem
  • Buty kardynała
  • Schab z puree jabłkowym
  • Wieprzowina stir fry z imbirem i kolendrą
  • Saltimbocca z risotto
  • Glazurowane policzki wieprzowe
  • Cubano sandwich z karkiem wieprzowym

W tej odsłonie mięsnych kursów to wieprzowina będzie gwiazdą! Uczestnicy wezmą na warsztat popularne kawałki i mniej znane kąski. Szef Kurt Scheller podpowie jakie przyprawy najbardziej lubią się z wieprzowiną i jak wydobyć z niej pełnię smaku.  Od polików po golonkę, od smażenia po duszenie, od sandwicha po dania główne. Będzie pysznie, różnorodnie i bardzo inspirująco. W końcu nie na co dzień zjada się buty kardynała. ;)

Termin: Ilość miejsc:
Akademia Kurta Schellera - studio
2017-10-20 09:00 0/8
Kurs: Wołowina i cielęcina
Prowadzący: Kurt Scheller
Rodzaj kursu: one day (1 day)
Cena: zł550.00
Program szkolenia:
  • Sos mięsny
  • Wątróbka cielęca z szałwią i bekonem
  • Gicz cielęca z pomarańczami
  • Cielęcina po Zurychsku
  • Rostbef burger z puree ziemniaczanym
  • Antrykot Strindberg
  • Steki z sosem bernaise
  • Wołowina z chimichurri

Zapraszamy na warsztaty dla osób, które kochają mięso i chcą nauczyć się doceniać każdy jego kawałek. Szef Kurt Scheller nauczy Uczestników jak wybierać najlepszą wołowinę i na co zwracać uwagę przy zakupie cielęciny. Opowie do czego najlepiej wykorzystać poszczególne części, jak je kroić, oczyszczać i dzielić. W części praktycznej każdy zmierzy się ze smażeniem, duszeniem, gotowaniem i pieczeniem. Stopnie wysmażenia przestaną być dziełem przypadku, a przygotowanie mięsnej uczty stanie się prawdziwą przyjemnością.

 

Każdy Uczestnik otrzyma fartuch i pamiątkowy dyplom.

Termin: Ilość miejsc:
Akademia Kurta Schellera - studio
2017-09-04 10:00 2/8
Akademia Kurta Schellera - studio
2017-10-09 10:00 4/8
Kurs: Wywary, sosy i... uczta
Prowadzący: Kurt Scheller
Rodzaj kursu: others (4 )
Cena: zł2,400.00
Program szkolenia:
  • Wywar rybny
  • Wywar na sosy rybne
  • Wywar drobiowy
  • Sos brązowy drobiowy
  • Demi glace
  • Consomme
  • Sosy:
    • cytrynowo-pomarańczowy vinaigrette z pomarańczami
    • wiśniowy ze smażonym mlekiem
    • kokosowy z frittersami ananasowymi
    • cynamonowy z parfait czekoladowym
    • waniliowy z sufletem
    • karmelowy z tartą
    • serowy z kalafiorem
    • aioli z ziemniakami
    • cytrynowo-szafranowy z selerem
    • pesto rosso z makaronem
    • z orzechów włoskich z gnocci
    • z orzeszków ziemnych z sate
    • hollandaise z rybą
    • beurre blanc z rybą
    • piwny z sandaczem
    • musztardowo-miodowy z łososiem
    • zabajony z borowikami z rybą w cieście
    • rakowy z solą
    • z czerwonych buraków ze śledziem
    • azjatycki z małżami św. Jakuba
    • bishop z krewetkami
    • nantua z homarem
    • bearnaise z wołowiną
    • pieprzowy z dziczyzną
    • diabelski z drobiem
    • paprykowy z dzikim drobiem
    • morelowy z jagnięciną i fasolą
    • cytrynowy z eskalopkiem cielęcym

Szczegółowy program dostępny tutaj.

 

 

ILOŚĆ DNI SZKOLENIOWYCH: 4

 

Dzień 1: .2017 - 10:00 - 16:00

Dzień 2: .2017 -   9:00 - 15:00

Dzień 3: .2017 -   9:00 - 15:00

Dzień 4: .2017 -   9:00 - 15:00

 

Każdy uczestnik otrzyma pamiątkowy dyplom i zestaw przypraw. 

 

Copyright © 2013 Akademia Kurta Schellera. Wszelkie prawa zastrzeżone.